מה זה רו-פוד?

רו-פוד (raw food) היא גישה תזונתית שבה אוכלים את האוכל שלנו חי, לא אוכלים מוצרים מן החי, אלא אוכל חי. אוכל חי זה אוכל שלא עבר בישול וחימום מעל ל-48 מעלות ובעצם באמצעות כך הוא שומר על ערכיו התזונתיים ועל האנזימים שבו.

התפריט על פי גישת הרו-פוד מורכב ומבוסס בעיקר על נבטים, ירקות, פירות וקטניות מונבטות.

שיטות הבישול בגישת הרו-פוד:

ברו-פוד מרבים להשתמש בבלדר, מעבד מזון ובמייבש מזון. ניתן להשתמש גם בכיריים על הלהבה הכי חלשה וכמובן שגם ניתן להשתמש בעזרי מטבח וגד'טים שונים ונחמדים.