קצת עליי

היי! שמי מור אברג'יל, אני צמחונית מגיל 14 וטבעונית מגיל 25; אני גננת במקצועי וגם שפית לרו-פוד, בשלנית ואופה טבעונית. המטבח הוא חלק ניכר בחיי, כיף לי במטבח, אני אוהבת לבשל אבל בעיקר לאפות והיקרים לי נהנים מזה, כך אומרים :).

כל חיי התעסקתי באוכל, אבל לא מהצד החיובי של העניין…הייתי שמנה מאוד כל הילדות שלי עד אחרי הצבא, כמובן שלא כל הזמן שמנה מאוד, היו לי עליות וירידות, הצלחות וכישלונות, אבל השיא של המשקל שלי היה אחרי הצבא, דווקא בתקופה שאמורה להיות הכי יפה ועושים את הטיול הגדול. אז לא, ממש לא ויתרתי על הטיול הגדול, אבל אני חושבת שחוויתי אותו בצורה קצת אחרת, בגלל שהייתי כל כך שמנה. אחרי הטיול החלטתי שזהו, אני לא נשארת יותר שמנה! עשיתי כל מה שצריך ועברתי ניתוח שרוול לקיצור קיבה…מאז השתנו חיי, אמנם הניתוח לא משנה כלום במוח, אבל החלטתי שבמקרה שלי גם את המוח אני רוצה לשנות. מאז נחשפתי לגישות רבות ושונות, הבלבול היה גדול ולא ידעתי מה נכון לי, עד שנתקלתי בגישת הרו-פוד ובלי לחשוב יותר מדיי נרשמתי לקורס שפים לרו-פוד, עוד לפני שבכלל ניסיתי ליישם את הגישה, בן רגע נתתי את כל אמוני בגישה הזו. הקורס עבר בכיף ובהחלט זו הייתה חוויה מדהימה, נסעתי כל שבוע מקרית מוצקין עד לתל אביב במיוחד בשביל זה, אבל גם בסיומו של הקורס עדיין הייתי בעיצומו של התהליך שלי, ובדיוק בתקופה הזאת נחשפתי לטבעונות במלואה, לאופציות הרבות שהולכות וגדלות ומאז גדלו עוד הרבה יותר…באותו הזמן הבנתי שמצאתי את זה סוף סוף, שמה שהכי מתאים בשבילי זה השילוב הזה בין הרו-פוד הגישה הבריאה לבין הטבעונות שגם היא יכולה להיות בריאה כאשר מקפידים. מאז אני טבעונית, והיום אני גם אמא לאושר שלי שטבעונית עוד מהבטן.

תחביב גדול שלי הוא להמציא, להבריא ולטבען מתכונים ולכן הבלוג הזה קיים.

מקווה שתאהבו ותהנו 🙂