מאפינס סופגניה

2016-12-27-15-52-06

חג החנוכה כבר כמעט חלף לו, ככה מהר מהר מבלי שהספקתי להרגיש בכלל…כמובן שאכלנו סופגניות ולביבות טבעוניות, אבל לנר האחרון, אחרי שכבר די נמאס מכל הטיגונים (לפחות לי), אני משתפת אתכם במתכון לסוג של סופגניות אפויות מדהימות עם תחליף ביצה מושלם שתוכלו להשתמש בו בכל מתכון שיש בו ביצים…לא אגיד שיש למאפינס האלו הם טעם של סופגניה כי אין להם (למרות שאם תוסיפו ריבה ואבקת סוכר זה בהחלט מזכיר סופגניה) אבל הם טעימים בפני עצמם ועם טעם חמאתי שנותן שמן הקוקוס אז אל תוותרו עליו 🙂

מאפינס סופגניה
חומרים (לכ-20 יחידות):
1/2 1 כוסות קמח כוסמין מנופה
1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
1/2 כוס סוכר קנים
1 כוס חלב סויה
1 כפית תמצית וניל טהורה
50 גרם שמן קוקוס במצב נוזלי
קורט מלח
לתליף ביצה-
4 כפות קמח
1 כפית אבקת אפייה
4 כפות מים
3 כפות שמן זרעי ענבים
אופן ההכנה:
1. לערבב יחד את רכיבי תחליף הביצה ולהניח בצד.
2. לערבב בקערה את שאר הרכיבים, להוסיף את תחליף הביצה ולערבב היטב.
3. לאפות כמות של כף גדושה במולטיקייק שחומם מראש 6-7 דקות או כמות של 2 כפות בתבנית מאפינס מסיליקון בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
4. לצנן מעט על רשת, להכניס ריבה (או שוקולד או לוטוס…) בעזרת מזרק ולבזוק אבקת סוכר.
5. בתיאבון 🙂
2016-12-27-15-55-43

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s